19.03.2017

İNİŞ İZNİ

Vee kuleden beklenen iniş izni çıktı… Pilot ceketleri, diğer adıyla bomber ceketler popülerliğini korumaya devam ediyor. 

Güncel adıyla MA-1 ceketleri o yakışıklı donanma pilotlarının karakteristik bol kesimli ve beli lastikli ceketlerinin modernize edilmiş hali. 

KIM KARDASHIAN


Biz kadınların çoğu zaman kıyafetimizi tamamlamak için seçtiği en havalı parçalardan biridir ceket. Bomber ceket modası ise geleli çok oldu ama geçecek gibi görünmüyor, aksine A’dan Z’ye her markanın yeni sezon koleksiyonunun en vazgeçilmez parçası. 


DRIES VAN NOTEN

KENDALL JENNER&GIGI HADID
Oldukça fonksiyonel olan bomber ceketleri kot ve tişörtün üzerine de giyebilirsiniz, dar ve şık bir gece elbisesinin üzerine de.. Bu tamamen size kalmış…



GUCCI










Harley Quinn
Son günlerin en popüler ilham perilerinden anti kahraman Harley Quinn karakterini Margot Robbie performansıyla Suicide Squad/Gerçek Kötüler filminde izledik. 
Harley Quinn’in sırtı yazılı saten bomber ceketi çok konuşulan kostümünün it-parçasıydı. İşte bu yüzden sırtı yazılı ya da desenli bomber ceketler hafif aykırı bir anti kahraman silueti için ideal. 

JONATHAN SAUNDERS


ALEXANDER MCQUEEN
Tarzına şık ve romantik bir hava katmak isteyenler için ideal bomberlar çiçek baskılı olanlar olmalı. Denim bomberlar ise vintage ruhunu yansıtan en temel parçalardan. Desenli bomber ceketler ise iddialı görünmek isteyenlerin imdadına yetişiyor. 
OLIVIA PALERMO

ZARA








GUCCI


GUCCI
KENDALL JENNER










KIM KARDASHIAN

 Grunge, animasyon ve vintage desenlere sahip olan bomber ceketler en çok jeanler ve sade görünümlü üstler yakışıyor. Yeni sezonda ünlü tasarımcıların koleksiyonlarında yer verdiği bomber ceketleri sizin için araştırdım. 


PHILIP LIM



ROSIE HUNTINGTON WHITELY

 MA-1 ceketler Saint Laurent’da metalik deri ve üzeri kapitone dikişleriyle tasarlanırken, Coach’ta ise patchwork yöntemiyle birleştirilmiş deri parçalarından yapılmış.  

SAINT LAURENT

SIENNA MILLER













RIHANNA


TAYLOR SWIFT

Çiçekli, pullu, işlemeli bomber ceketleri ile Saint Laurent, Tommy Hilfiger, Gucci, Topshop, Zara, Alexander McQueen, Philip Lim, Dries Van Notten, Alexander Wang, Maje, Sandro sezonun gözdeleri….



0 Yorum:

Yorum Gönder

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa