24.03.2017

KIRMIZININ DAYANILMAZ YÜKSELİŞİ



KIRMIZININ 50 TONU

BALMAIN



DOLCE&GABBANA
ANYA HINDMARCH

Beni tanıyanlar kırmızı ve tonlarına olan tutkumu çok iyi bilirler. Nar çiçeğinden bayrak kırmızısına kırmızının her tonuna aşığım. Modacılar da benim bu aşkımı duymuş olacaklar ki, 2017 İlkbahar/Yaz sezonunda kırmızı ve tonlarına bol bol yer verdiler.


CELINE
Maskülen tarzda kırmızı ceketlerden feminen fırfırlı uçuşan elbiselere, kırmızıyı bu sezon her tarzda ve her tonda göreceğimizin müjdesini veriyorum.

BOTTEGA VENETA













MAX MARA



DOLCE&GABBANA
GUCCI










































Kırmızı öyle bir  renktir ki; birden çok renk ile kolayca kombinleyebilirsiniz. Örneğin benim favorim kırmızı-siyah kombinidir.



TORY BURCH
ISABEL MARANT


GUCCI
GUCCI

CELINE











Gri ile de çok kullanırım kırmızıyı ama emin olun ki Celine'nin 2017 İlkbahar/Yaz koleksiyonunda kullandığı gibi lacivert ile de çok yakışıyor.





TORY BURCH

CELINE
TORY BURCH

PRADA

DOLCE&GABBANA

CELINE
GUCCI
Bu ilkbahar ve yaz kırmızı da limit yok! Limit sizsiniz. 
Asker yeşili ve kırmızı uyumunu da unutmadan geçemeyeceğim. 
Renk kartelasında ana renk olan kırmızı tüm renklerle uyum gösterir çünkü aşağı yukarı her rengin içinde kırmızı vardır.Kahverengi ve tonlarıyla da son derece şık durur.
FENDI


VALENTINO





DOLCE&GABBANA

Elbiseden aksesuara, ceketten çantaya, fulara kırmızının baskın olduğu bir sezona hoş geldiniz.








GUCCI
ANTONIO GRIMALDI 

DOLCE&GABBANA

EMPORIO ARMANI

JEAN PAUL GAULTIER

COACH
2017 İlkbahar/Yaz sezonu, hayli cüretkar bir o kadar da rahat ve salaş parçalarla geçecek. New York, Paris, Milano Moda Haftalarında podyumlarda gördüğümüz kırmızının 50 tonu artık sokaklarda... 
VALENTINO


























Bu sezon çok daha yaratıcı ve iddialı olmak şart. 
Canlı renkleri kullamayı sevmeyenler bile kırmızıya karşı koyamayacaklar. Benden söylemesi...


FENDI

NAEEM KHAN
















NAEEM KHAN










En beğendiğim modacılar arasında yer alan Hint asıllı Amerikan modacı Naeem Khan; 2017 İlkbahar/Yaz koleksiyonunu tanıttığı New York Moda Haftasındaki defilesinde vücudu saran trikolar ve son derece canlı renklerin öne çıktığı geometrik desenleri izleyicilerine tanıtmıştı. 






Khan, kristallerle bezeli kırmızı ve yeşil tonlarının ağırlıklı olduğu elbiselerle, inci detaylarıyla süslenmiş kaftanlara ve pelerinlere yer vermişti.

OSCAR DE LA RENTA
2017 İlkbahar/Yaz sezonunda Oscar De La Renta çok renkli şallar, tüvit takımlar, fırfırlı, pileli ve uçuşan elbiseleriyle göz kamaştırdı. Benim bu defiledeki favorim ise hiç şüphesiz bol fırfırlı kırmızı elbiseydi.

Altuzarra, Proenza Schouler, Opening Ceremony, Ports 1961


GUCCI
Gucci ve Dolce&Gabbana da bu sezon 
koleksiyonlarında kırmızıyı son derece cüretkarca kullanan moda evleri arasında.


GUCCI

GUCCI
En iddialı renklerden olan kırmızı, bu sezon her zamankinden yüksekte olacak. Özellikler ilkbahar sezonunda karşımıza çıkacak kırmızıyı en canlı haliyle göreceğiz.

DOLCE&GABBANA
Çiçekli desenlerle bezenmiş kırmızıdan, kalın çizgilerle bezenmiş kırmızıya, ateş kırmızısından turuncu ve pembeye kaçan her tonuyla kırmızı bizi yakmaya hazırlanıyor.


PROENZA SCHOULER



PRADA
Geometrik desenli baskılı elbiseler ve aksesuarlarda da kırmızıya sıkça yer vermiş tasarımcılar.
MAX MARA

COACH
BLUGIRL






Prada, Akris, Celine, Christian Dior, Off White, Max Mara, Proenza Schouler, Rosie Assoulin, Altuzarra, Tory Burch, Fendi, Dolce&Gabbana, Emporio Armani, Emillio Pucci, Sportmax, Opening Ceremony, Gucci kırmızının her tonunu en cüretkar kullanan markalar arasında.
MICHAEL KORS


STREET STYLE


MOSCHINO


NAEEM KHAN





































Markalar İlkbahar/Yaz koleksiyonlarını mağazalarda satışa sunar sunmaz sokaklarda kırmızı renk patlaması yaşanmaya başladı bile..


0 Yorum:

Yorum Gönder

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa