30.06.2017

DALTONLARIN DÖNÜŞÜ





Çocukluğumuzda severek izlediğimiz Red Kit çizgifilmindeki Daltonların o meşhur hapishane üniformalarıyla moda dünyasına dönüş yaptılar. Daltonların bu meşhur çizgili bluzlar bu sezon çok moda.. 





     

Göz alıcı çizgiler kırmızı halıda sansasyon yaratırken, cesur dikey ve yatay çizgili detaylar bence bu yazın mutlaka denenmesi gereken trendi. Ama çizgili desenlerdeki ürünleri seçerken çok dikkatli olmalısınız. Aksi takdirde moda faciasına yol açarsınız. Çizgili desenler hem çok eğlenceli hem de son derece göz alıcı parçalar olduklarından az çok hepimizin ilgisini çekmiştir yada çekecektir. 
CHANEL



















GUCCI


2017 İlkbahar/Yaz sezonunda çizgiler kimi zaman çiçeklerle karışırken, kimi yerde de cesur renklerde büyük enine yada boyuna çizgiler halinde karşımızda... Size kalan vücut tipinize uyan modelleri bulup ona göre alışveriş yapmak.. Yalnız ne olur moda kurbanı olmayın, gerçekten size yakışıyorsa çizgili desenleri tercih edin.





DOLCE&GABBANA
'Ne kadar çok o kadar iyi' formülünü 2017 Resort koleksiyonunda kullanan Gucci; çiçekler, geometrik desenler ve çizgileri mükemmel harmanlayarak harikalar yarattı ve üst üste eklediği desenlerle zengin bir kreasyon oluşturdu. 
Roberto Cavalli'den sonra çizgileri en çok kullanan marka oldu. Onu Prada, Dolce&Gabbana, Christian Dior, Stella McCartney, Ralph Lauren, Louis Vuitton, Fendi, Rahul Mishra, Mary Katrantzou, Alberta Ferretti, Balmain, Max Mara, Tommy Hilfiger, Etro, DKNY, Marc by Marc Jacobs, Antica Sartoria gibi isimler takip ediyor. 



GUCCI

GUCCI

ROBERTO CAVALLI



TORY BURCH

ANTICA SARTORIA

ROBERTO CAVALLI
NINA RICCI



ANTICA SARTORIA

ALBERTA FERRETTI






FENDI




MARY KATRANTZOU


ROBERTO CAVALLI
ANTICA SARTORIA
 Pijama deseninden denizci tarzına, çiçeklerle bezeneninden düzüne, slogan baskılılardan daha pek şekilde karşımıza çıkan çizgili desenler göz kamaştırıyor. Fırfırlı yakalarda yada eteklerde ayrı bir yer bulan çizgiler bu sezonun olmazsa olmazlarından...































Mavi-beyaz çizgiler, kırmızı-beyaz çizgiler, siyah-beyaz çizgiler ve tabiki benim vazgeçilmezim kırmızı-siyah çizgileri yalnızca giysilerle kullanmakta sınırlamayın kendinizi. Şapkadan çantaya, eşarptan gözlüğe, mayoya kadar bu sezon heryer çizgili. 
PRADA







































Çizgiler bu kadar moda olunca ilk takipçileri de elbette ünlüler oldu. Çizgili desenlerin binbir modelini giyen ünlülere bir göz atalım... 





GWEN STEFANI

LANA DEL RAY